Fødselsdagshilsen til mand

Fødselsdagshilsen til mand – 5 eksempler

Kender du også en mand, der snart runder et skarpt – eller halvskarpt hjørne? Så er det nu, du skal til at overveje, hvad den helt rigtige fødselsdagshilsen til ham er. Det er ikke moderne at sende breve og kort med posten længere, men det betyder jo ikke, at du ikke kan gøre det til en, du holder af på hans fødselsdag. Eller er du mere til noget lidt mere håndgribeligt?

Hvad skal du skrive?

Det kan være rigtig svært at finde de rigtige ord, når du skal sige tillykke til en, du holder af. Vil du gerne have et smil, en tåre eller måske en ægte skraldlatter? Vi har herunder samlet 5 gode eksempler på, hvad du kan skrive til fødselaren, så du blot selv skal tilpasse og indsætte det rigtige navn. De vil med garanti få smilet frem hos den, der skal modtage din hilsen. 

  1. Den sjove:

Tillykke med dagen. Hvis du føler dig gammel i dag, så husk, at du altid er endnu ældre i morgen. Hav en skøn fødselsdag!

  1. Den friske:

 Tillykke med dagen! Du kan ikke løbe fra alderen, men det er godt, at du stadig prøver. Hav en dejlig dag – og en god løbetur!

  1. Den dyre:

Hurra og tillykke med din fødselsdag! Du ved, at du er ved at være gammel, når lysene er en større udgift på budgettet end selve kagen. Håber du får en dejlig fødselsdag og en rigtig STOR kage 😉

  1. Den gamle:

I dag er det din fødselsdag, og jeg håber, du bliver fejret af alle dem, du holder af på behørig vis. Er du i tvivl om, hvornår du kan kalde dig gammel, så er her et par ting, du kan holde øje med:

  • Når du ikke længere sover sammen med dine tænder
  • Når dit tøj er ældre eller samme alder som dine børn

Tillykke du gamle!

  1. Den hurtige:

Tillykke med dagen! Fordi det er din fødselsdag, må du gerne springe opvasken over i aften – den står der stadig i morgen. Hav en skøn dag! 

Skriv en kommentar