Fødselsdagshilsen til kvinde

Fødselsdagshilsen til kvinde – 5 eksempler

Står du i sidste øjeblik og skal forfatte den helt perfekte fødselsdagshilsen til kvinden i dit liv, eller en anden dame du holder af, kan det give præstationssved på både pande og overlæbe. Det er nemlig ikke så ligetil, som det umiddelbart lyder at skulle sætte ord på sine følelser på en måde, der får smilet frem og kun fylder indersiden af et klassisk fødselsdagskort. 

Du kan selvfølgelig vælge en klassisk model, hvor både vits og pun allerede er skrevet ind, så du bare skal underskrive og måske huske på navn og alder, men du kan også vælge en af vores og skrive dit helt eget kort. 

Fem hurtige og humoristiske fødselsdagshilsner til kvinden i dit liv

Her har vi samlet 5 klassiske og sjove one-liners, der med garanti vil få smilet og måske endda en lille latter frem hos modtageren af din fødselsdagshilsen. Find den, du selv griner højest af og aflever den i din egen håndskrift inde i det helt perfekte fødselsdagskort – hvis ikke du altså skriver det på Facebook eller i en mail. 

  1. Den matematiske:

Tillykke med dagen, smukke! Husk, at al forskning peger i retningen af, at folk med mange fødselsdage statistisk set bliver ældre end dem, med færre. Hav en skøn dag!

  1. Den eftertænksomme:

Rigtig mange tillykke med dagen, frue! Jeg håber, du får en dejlig dag og fejrer den med dine børn. Husk at være ekstra god ved dem – de skal jo vælge dit plejehjem engang.

  1. Den velsmagende:

Tillykke med din fødselsdag! Husk på, at alt bliver bedre med alderen. Det gælder ikke bare vin, whisky og ost – det gælder også dig! Kæmpe kram og tillykke igen.

  1. Den sjove:

Jeg ved, du hader fødselsdage, men du skal alligevel have et stort tillykke med din. Husk på, at du aldrig bliver yngre, end du er lige nu. Hav en dejlig dag, søde ven!

  1. Den klassiske:

Hav en dejlig fødselsdag, min gamle ven. Det er slet ikke så slemt at blive ældre – alternativet er langt, langt værre. Nyd hver dag, og spis et ekstra stykke kage for mig. TILLYKKE!

Skriv en kommentar