Tillykke med fødselsdagen

Tillykke med fødselsdagen – sagt på 5 måder

Det er endnu engang tante Odas fødselsdag, din fars eller din kærestes. Og du ved endnu engang ikke, hvordan du skal ønske dem tillykke på en særlig måde. Læs med her for at blive inspireret. 

Sig det med ord

Man bruger ikke rigtig skrevne kort mere, og det er egentlig en skam. Som regel er vi så opdaterede på hinandens liv på grund af sociale medier og telefoner, men det skrevne ord kan altså også noget, og det kan være en måde at skrive, hvor meget pris vi sætter på personen. 

Særligt den ældre generation vil sætte pris på det, da de måske stadigvæk skriver kort til særlige anledninger. Du behøver ikke kun at skrive ”tillykke”, men du kan skrive, hvorfor du er glad for personen og skrive tak. 

Oplevelser man husker

Oplevelser får os tættere på hinanden. Dette er noget, du kan give til en ven, kæreste eller et familiemedlem. I stedet for at give dem præcis det, de har ønsket sig, så kan en oplevelse være en overraskelse og noget, I kan lave på selve dagen. Dette vil bringe sjov og glæde. 

Et telefonopkald

Man skal heller ikke kimse af et helt almindeligt telefonopkald. I dag er det så nemt at skrive tillykke på de sociale medier, at et telefonopkald faktisk kan vække stor glæde, da det viser en ekstra indsats. 

Surprise fest

Kender du en, der har fødselsdag, og som fortjener noget særligt? Så lav en surprise fest for personen. Når denne kommer hjem fra arbejde eller studie, står der familie og venner klar til at overraske personen og gøre dagen god. 

Gør noget særligt

Pointen er, at det er vigtigt, at vi viser dem, vi holder af, at de er noget særligt på denne særlige dag. Det er en anledning til at sige tak. 

Skriv en kommentar